AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ince yılan görmek

Kahve falında beyaz ince yılan görmek

Kahve falında beyaz ince yılan görmek kısmetinin hep açık olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ince yılan gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Kahve falında beyaz ince yılan görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince beyaz yılan görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ince ve uzun yılan görmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ince yılan görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa ince yılan görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir