AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük otlar görmek

Kahve falında büyük otlar görmek

Kahve falında büyük otlar görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında büyük otlar gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Kahve falında büyük otlar görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına inanılır.

Kahve falında eşek otlatmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yaşama hevesinden olacağına delalet eder.

Kahve falında otların arasına saklanmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında biberiye otu görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında yeni oturma grubu görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyunları otlatmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sürü otlatmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir