AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü ceviz görmek

Kahve falında küflü ceviz görmek

Kahve falında küflü ceviz görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü ceviz gördüyseniz:

  • İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir.

Kahve falında küflü ceviz görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ceviz görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, sermayesini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında küflü mantar görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına yorulur.

Kahve falında küflenmiş halı görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında küflenmiş yüzük görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine işarettir.

Kahve falında küflü ekmek görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işaret eder.

Kahve falında tavanda küf görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, bol hayır duası alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir