AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü tabak görmek

Kahve falında küflü tabak görmek

Kahve falında küflü tabak görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sorunlarının azalacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, arkasından iyi konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflü tabak gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Kahve falında küflü tabak görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işlerin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü yoğurt görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş yumurta görmek dertlerinden arınacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalettir.

Kahve falında küflü ekmek atmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, dinç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş yoğurt görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında küflü et görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmis peynir yemek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflü tavan görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir