AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının yaralandığını görmek

Kahve falında bacağının yaralandığını görmek

Kahve falında bacağının yaralandığını görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, isyan edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağının yaralandığını gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Kahve falında başkasının bacağında yara görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalettir.

Kahve falında bacaktan yaralanmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, geçimin kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında bacağında yara çıktığını görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına inanılır.

Kahve falında bacaktan yaralandığını görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bacağında yara görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta yara görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta derin yara görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarının yara olduğunu görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir