AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda balık görmek

Kahve falında vücudunda balık görmek

Kahve falında vücudunda balık görmek bunu da herkese ilan edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda balık gördüyseniz:

  • Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir.

Kahve falında vücutta balık görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda balık görmek geniş bir ev satın alacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında vücudu kıllı bayan görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan irin sıkmak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda küf görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda kist görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir