AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kist görmek

Kahve falında vücudunda kist görmek

Kahve falında vücudunda kist görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kişinin tek başına kalacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda kist gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında vücudunda kist görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında kist görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kist aldırmak gelirinin daimi olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyninde kist olduğunu görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memede kist görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında rahimde kist görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kist düşürmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kist ameliyatı olmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir