AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda arı görmek

Kahve falında vücudunda arı görmek

Kahve falında vücudunda arı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda arı gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almayı isteseniz de, çok fazla şey üstlenmeniz hiçbirşeyin hallolmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında vücudunda arı görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek arısı öldürdüğünü görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, başının belaya girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arıya sokulmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında arı ve yılan görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı arı görmek çekilen hasretin biteceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan arı görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet eder.

Kahve falında arıya basmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında bal yapan arıları görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir