AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan arı görmek

Kahve falında konuşan arı görmek

Kahve falında konuşan arı görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Kahve falında konuşan arı gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Kahve falında konuşan arı görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında arıyla uğraşmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arı beyi görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Kahve falında arıyı öldürdüğünü görmek kişiye hep umut olacağına, sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında arıları görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı sokması görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında arı bulmak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal içinde arı görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir