AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıya sokulmak

Kahve falında arıya sokulmak

Kahve falında arıya sokulmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulur.

Kahve falında arıya sokulmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler nedeniyle bir fırsat kaçırabilir veya yanlış hamleler yapabilirsiniz.

Kahve falında arıya sokulmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında arılar tarafından sokulmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı tarafından sokulmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kara yılan tarafından sokulmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böcek tarafından sokulmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında yılan tarafından sokulmak başının belaya girmeyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep tarafından sokulmak yeniden can bulacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Kahve falında arıyla uğraşmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir