AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı ve yılan görmek

Kahve falında arı ve yılan görmek

Kahve falında arı ve yılan görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, markasını duyuracağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, sıkıntı yükleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı ve yılan gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Kahve falında arı ve yılan görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arı ve kovanı görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında arı böcek görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Kahve falında arı sürüsü görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, işlerin aksamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı kovanı taşımak ileride çok zengin biri olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı kovanından bal yemek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, hata yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kovanla arı görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret eder.

Kahve falında arı sesi duymak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir