AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı arı görmek

Kahve falında kırmızı arı görmek

Kahve falında kırmızı arı görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, lüks, konfor içinde olacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı arı gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı arı görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulur.

Kahve falında ayağını arı sokmak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı sürüsünden kaçmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı büyük arı görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arıyı öldürmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta arı görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir arı görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sarı arı görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir