AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında kan görmek

Kahve falında bacağında kan görmek

Kahve falında bacağında kan görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında bacağında kan gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Kahve falında bacaktan akan kan görmek onurlu bir yaşam süreceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarından kan aktığını görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan aktığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarının arasından kan geldiğini görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında bacağından kan aktığını görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında kan görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarda kan görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacak arasından kan geldiğini görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir