AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan kan aldırmak

Kahve falında bacaktan kan aldırmak

Kahve falında bacaktan kan aldırmak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında bacaktan kan aldırmak gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Kahve falında bacağından kan aldırmak geniş rızık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına inanılır.

Kahve falında bacaktan kan aldırmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, layık olduklarına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalettir.

Kahve falında bacak kılı aldırmak sevincinin üzüntüye döneceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolundan kan aldırmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan kan aldırmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan aldırmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koden kan aldırmak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir