AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta kan görmek

Kahve falında bacakta kan görmek

Kahve falında bacakta kan görmek işte de mutlu olunacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta kan gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında bacak arasında kan görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalettir.

Kahve falında bacaktan kan akmak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktan kan aldırmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktan akan kan görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında bacak arasından kan geldiğini görmek yeniden can bulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarda kan görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının arasından kan geldiğini görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan aktığını görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir