AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan akan kan görmek

Kahve falında bacaktan akan kan görmek

Kahve falında bacaktan akan kan görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sevdiği birine hediye alacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan akan kan gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında bacaktan akan kan görmek ardından yeni bir işe gireceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek verimin ve bereketin geleceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında akan kan görmek makamının ve ününün artacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında gözden akan kan görmek daha büyük adımlar atılacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında burundan akan kan görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan akan kan görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında musluktan akan kan görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan akan kan görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir