AnaSayfa / Genel / Kahve falında votka dökmek

Kahve falında votka dökmek

Kahve falında votka dökmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Kahve falında votka dökmek gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında votka dökmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında vişne votka içmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalettir.

Kahve falında votka içmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulur.

Kahve falında votka şişesi görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında votka görmek mal edineceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında votka içerken görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana dökmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yüze su dökmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir