AnaSayfa / Genel / Kahve falında votka şişesi görmek

Kahve falında votka şişesi görmek

Kahve falında votka şişesi görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret eder.

Kahve falında votka şişesi gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında votka şişesi görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Kahve falında votka içerken görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında votka dökmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet eder.

Kahve falında vişne votka içmek nimetin çoğalacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında votka görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Kahve falında votka içmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hasretlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ped şişe görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında rakı şişesinin kırıldığını görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir