AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne votka içmek

Kahve falında vişne votka içmek

Kahve falında vişne votka içmek dertlerinin biteceğine, hayır dualarına nail olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, dualarının kabul olacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine inanılır.

Kahve falında vişne votka içmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce planlarınızdan bahsetmenizde fayda var.

Kahve falında vişne votka içmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında votka içmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalettir.

Kahve falında votka şişesi görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kısa sürede başarısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında votka içerken görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında votka dökmek maddi olarak zayıflayacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamet etmektedir.

Kahve falında votka görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vişne şerbeti içmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya inanılır.

Kahve falında vişne suyu içmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir