AnaSayfa / Genel / Kahve falında votka içerken görmek

Kahve falında votka içerken görmek

Kahve falında votka içerken görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında votka içerken gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Kahve falında votka içerken görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vişne votka içmek hayat boyu desteği olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işarettir.

Kahve falında votka görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, spora başlayacağına işaret eder.

Kahve falında votka dökmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında votka şişesi görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, hidayete ereceğine yorulur.

Kahve falında votka içmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kan içtiğini görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı iç çamaşırı almak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir