AnaSayfa / Genel / Kahve falında volkan lav görmek

Kahve falında volkan lav görmek

Kahve falında volkan lav görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, bereketli yağmurlara, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, rütbesinin artacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sorunlarının son bulacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında volkan lav gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Kahve falında volkan lav görmek canının ve malının garantide olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına inanılır.

Kahve falında volkan patladığını görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında küçük volkan görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında volkan patlaması görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında patlayan volkan görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında volkan görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine inanılır.

Kahve falında yerden lav çıktığını görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, daha kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında lavlara düşmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir