AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlayan volkan görmek

Kahve falında patlayan volkan görmek

Kahve falında patlayan volkan görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlayan volkan gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında volkan patlaması görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında patlayan volkan görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında volkan lav görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında volkan patladığını görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında volkan görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük volkan görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah nokta patlatmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlayarak ölmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir