AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük volkan görmek

Kahve falında küçük volkan görmek

Kahve falında küçük volkan görmek fakirleşeceğine, getirisinden daha fazla olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, inancından sapacağına, toplumda yükseleceğine delalettir.

Kahve falında küçük volkan gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz hızda veya pratiklikte gitmiyor olabilir.

Kahve falında küçük volkan görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yiyip içeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında volkan patlaması görmek başarıdan başarıya koşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patlayan volkan görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine inanılır.

Kahve falında volkan görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında volkan patladığını görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında volkan lav görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında küçük yeşil böcek görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evde küçük yılan görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir