AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının güzel olduğunu görmek

Kahve falında bacaklarının güzel olduğunu görmek

Kahve falında bacaklarının güzel olduğunu görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hırsızlık yapacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarının güzel olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında güzel bacak görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında bacaklarının güzel olduğunu görmek güzel haberlerin alınacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarını güzel görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, borçlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, üzüntülü günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini üç bacaklı görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, borcunun çok olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir