AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne suyu içtiğini görmek

Kahve falında vişne suyu içtiğini görmek

Kahve falında vişne suyu içtiğini görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, gözyaşının dineceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalettir.

Kahve falında vişne suyu içtiğini gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında vişne suyu içtiğini görmek hikmete kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne suyu yapmak doğru yolu bulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında vişne suyu dökmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında vişne suyu görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vişne suyu ikram etmek sıkıntıdan kurtulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında vişne suyu içmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Kahve falında vişne meyve suyu içmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne reçeli yapmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sorunların günden güne azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir