AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne suyu görmek

Kahve falında vişne suyu görmek

Kahve falında vişne suyu görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında vişne suyu gördüyseniz:

  • Tuhaf teklif, öneri veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında vişne suyu ikram etmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında vişne meyve suyu içmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vişne suyu yapmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne suyu görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayır getirecek yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında vişne suyu içmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vişne suyu içtiğini görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Kahve falında vişne suyu dökmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında vişne topladığını görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir