AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne suyu içmek

Kahve falında vişne suyu içmek

Kahve falında vişne suyu içmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne suyu içmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda küçük olumsuz yönlenmeler ya da engellemeler olabilir.

Kahve falında vişne suyu içmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında vişne meyve suyu içmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında vişne votka içmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne kompostosu içmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine işarettir.

Kahve falında vişne şurubu içmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Kahve falında vişne hoşafı içmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında vişne şerbeti içmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vişne suyu yapmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir