AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne suyu yapmak

Kahve falında vişne suyu yapmak

Kahve falında vişne suyu yapmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vişne suyu yapmak gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında vişne suyu yapmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında vişne reçeli yapmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalet eder.

Kahve falında vişne suyu ikram etmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kısmetinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında vişne meyve suyu içmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, hayat standartlarının yüksek olacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne suyu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında vişne suyu dökmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında vişne suyu içmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet eder.

Kahve falında vişne suyu içtiğini görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir