AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne çalmak

Kahve falında vişne çalmak

Kahve falında vişne çalmak işlerinin ters gideceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet eder.

Kahve falında vişne çalmak gördüyseniz:

  • Başlamak üzere olan bir macerayı test edebilirsiniz.

Kahve falında vişne çalmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Kahve falında dalından vişne koparmak dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında vişne kompostosu içmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vişne kurusu görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne suyu yapmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu vişne görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, dış ticarete atılacağına inanılır.

Kahve falında vişne suyu görmek onlara çok bağlı olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Kahve falında vişne reçeli almak daha kolay bir hayata kavuşacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir