AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne reçeli almak

Kahve falında vişne reçeli almak

Kahve falında vişne reçeli almak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, mutluluktan havalara uçacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, yeni işler alacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında vişne reçeli almak gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Kahve falında vişne reçeli almak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli yapmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli pişirmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında vişne reçeli yemek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli kaynatmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine delalet eder.

Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne çürüğü rengi görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir