AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu vişne görmek

Kahve falında kurtlu vişne görmek

Kahve falında kurtlu vişne görmek variyetinin her geçen gün artacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sorunların gittikçe artacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlu vişne gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında kurtlu vişne görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet eder.

Kahve falında vişne lekesi görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli yapmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mevsimsiz vişne görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında vişne kiraz görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında vişne rengi elbise görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına alamet eder.

Kahve falında vişne reçeli almak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne votka içmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir