AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından vişne koparmak

Kahve falında dalından vişne koparmak

Kahve falında dalından vişne koparmak zor zamanların çok eskide kalacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından vişne koparmak gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat çalışmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında dalından vişne toplamak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, tatsız durumların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından vişne yemek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından vişne koparmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, ticaret ehli kimse olacağına delalettir.

Kahve falında dalında vişne görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, işlerini yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında vişne votka içmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan vişne yemek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vişne çalmak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kiraz vişne yemek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir