AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan bacağı görmek

Kahve falında bayan bacağı görmek

Kahve falında bayan bacağı görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan bacağı gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız veya bilgisiz olmak ya da yanlış bilgilendirilmek sorun yaratabilir.

Kahve falında bayan bacağı görmek gün yüzü görmeyeceğine, sevgisinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan vampir görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı bayan görmek yüksek mertebeye geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına inanılır.

Kahve falında bayan hocasını görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bayanla yürümek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Kahve falında bir bayanla kavga etmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giyen bayan görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bayanla öpüşmek kendisine gelemeyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir