AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda kıl görmek

Kahve falında bacaklarda kıl görmek

Kahve falında bacaklarda kıl görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda kıl gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Kahve falında kılı bacak görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi bacağını kıllı görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında bacakta beyaz kıl görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek kişinin rahat edeceğine, rızkın genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında bacaktan kıl temizlemek kendisine ev alacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bacak kıl traş etmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak kıllarını aldığını görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir