AnaSayfa / Genel / Kahve falında verdiği parayı geri almak

Kahve falında verdiği parayı geri almak

Kahve falında verdiği parayı geri almak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında verdiği parayı geri almak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Kahve falında verdiğin parayı geri almak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında verdiği parayı geri almak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında verdiği borcu geri almak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında verdiğini geri almak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında para almak geri vermek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bulunan parayı geri vermek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parasını geri almak aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına tabir olunur.

Kahve falında verilen parayı geri almak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir