AnaSayfa / Genel / Kahve falında verdiğini geri almak

Kahve falında verdiğini geri almak

Kahve falında verdiğini geri almak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalettir.

Kahve falında verdiğini geri almak gördüyseniz:

  • Başkalarının önemsemediği bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında verdiği parayı geri almak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında verdiği borcu geri almak kazancın katbekat arttırılacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında verdiğin parayı geri almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında verdiğini geri almak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölüp geri dirildiğini görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek sahip olduğu nimetin artacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin geri çekildiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında nişan yüzüğünü geri vermek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kötü sözler duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir