AnaSayfa / Genel / Kahve falında para almak geri vermek

Kahve falında para almak geri vermek

Kahve falında para almak geri vermek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulur.

Kahve falında para almak geri vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında para almak geri vermek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para alıp geri vermek hayırlı bir döneme girileceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işarettir.

Kahve falında verdiği parayı geri almak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parayı geri vermek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Kahve falında parayı geri çevirmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para çalıp geri vermek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çalınan parayı geri almak cesaret ve inançla hareket edeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında paranı geri almak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir