AnaSayfa / Genel / Kahve falında verdiğin parayı geri almak

Kahve falında verdiğin parayı geri almak

Kahve falında verdiğin parayı geri almak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına delalettir.

Kahve falında verdiğin parayı geri almak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında verdiği parayı geri almak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, huzurlu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında verdiğin parayı geri almak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında verdiğini geri almak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında verdiği borcu geri almak borçlarının ödeneceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parayı geri vermek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında verilen parayı geri vermek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalınan parayı geri almak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir