AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulunan parayı geri vermek

Kahve falında bulunan parayı geri vermek

Kahve falında bulunan parayı geri vermek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kazancının günden güne artacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulur.

Kahve falında bulunan parayı geri vermek gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bulunan parayı geri vermek bununla yüceleceğine, konferans ve seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bulup geri vermek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Kahve falında para bulup sevinmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para bulup sahibine vermek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında para bulup saklamak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para bulup toplamak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde para bulup sahibine vermek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolda para bulup almak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir