AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak koparmak

Kahve falında bacak koparmak

Kahve falında bacak koparmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, işlerin yavaşlayacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında bacak koparmak gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında şiş bacak görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakları yara içinde görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan aldırmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bacakta çok kıl görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında bacakta siğil görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerin kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında şişlik görmek maddi anlamda rahatlamaya, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının tutmadığını görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir