AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının tutmadığını görmek

Kahve falında bacaklarının tutmadığını görmek

Kahve falında bacaklarının tutmadığını görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hoşluk içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarının tutmadığını gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Kahve falında bacakların tutmadığını görmek umutlarının yarım kalmayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacakları tutmamak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarının tutmadığını görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sözünü tutmamak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında freni tutmayan araba görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altılı tutturmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında denizde balık tuttuğunu görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir