AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan fasulye toplamak

Kahve falında ağaçtan fasulye toplamak

Kahve falında ağaçtan fasulye toplamak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında ağaçtan fasulye toplamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Kahve falında fasulye toplamak büyük işlere imza atacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında taze fasulye topladığını görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden fasulye toplamak hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında fasulye topladığını görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir