AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak vedalaşmak

Kahve falında ağlamak vedalaşmak

Kahve falında ağlamak vedalaşmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, mal kaybına uğrayacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, şansının döneceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlamak vedalaşmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Kahve falında vedalaşırken ağlamak kariyerinin yükseleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlamak vedalaşmak günahlarından tövbe etmeye, her gün daha fazla dolacağına delalettir.

Kahve falında hacca gitmek için vedalaşmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında veda mektubu görmek hep dinç ve genç kalacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabayla vedalaşmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında anneyle vedalaşmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında askerle vedalaşmak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir