AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi vazo görmek

Kahve falında kahverengi vazo görmek

Kahve falında kahverengi vazo görmek yeni bir eve taşınılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok üst mevkilere geleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bereketli bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi vazo gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin son anda kaçırılması olasıdır.

Kahve falında kahverengi vazo görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında vazoya çiçek koymak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekli vazo görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam vazo kırmak tövbelerinin kabul olacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük cam vazo görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine işarettir.

Kahve falında cam vazo hediye almak insanların yasa ve kedere boğulacağına, hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında cam vazo görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir