AnaSayfa / Genel / Kahve falında vazo bulmak

Kahve falında vazo bulmak

Kahve falında vazo bulmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, para sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Kahve falında vazo bulmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında vazo bulmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, bir üniversitede hoca olunacağına işaret eder.

Kahve falında vazoda papatya görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vazo içinde gül görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekli vazo görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kristal vazo görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarihi vazo görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına delalet eder.

Kahve falında kırık cam vazo görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında gümüş vazo görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir