AnaSayfa / Genel / Kahve falında vazelin sürmek

Kahve falında vazelin sürmek

Kahve falında vazelin sürmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, çok güzel günler geçireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında vazelin sürmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında vazelin sürmek yağmur yağmamasına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vazelin görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı motor sürmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında misk sürmek böylece yüzünün güleceğine, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne sabun sürmek hastalıklara şifa bulunacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında saçına kına sürmek işlerinin tutacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında saça ilaç sürmek hakkını yedirtmeyeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne çamur sürmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir