AnaSayfa / Genel / Kahve falında vapur kazası görmek

Kahve falında vapur kazası görmek

Kahve falında vapur kazası görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında vapur kazası gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler sizin için önemli olan sorunların farkında dahi olmayıp, tamamen kendi kafalarındaki sorunlara göre konuşuyor olabilirler.

Kahve falında vapur kazası görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde vapurla gitmek bolluk ve bereket göreceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini vapurda görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında vapura binmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz vapur görmek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde vapurla gezmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Kahve falında arabalı vapur görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında vapuru kaçırdığını görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir