AnaSayfa / Genel / Kahve falında vapura binmek

Kahve falında vapura binmek

Kahve falında vapura binmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında vapura binmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında denizde vapura binmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle vapura binmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Kahve falında vapura binmek işlerinin günden güne açılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine alamet eder.

Kahve falında deniz vapuruna binmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, büyük kayıplara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Kahve falında yanlış vapura binmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sorunlarının da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle vapura binmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında arabalı vapura binmek maddi yükünün artacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir