AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz vapur görmek

Kahve falında deniz vapur görmek

Kahve falında deniz vapur görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, işlerin canlanacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında deniz vapur gördüyseniz:

  • Net sorular sormalısınız.

Kahve falında deniz vapuru görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında vapurla denizde gezmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve vapur görmek gelirinin daimi olacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizi vapurla geçmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde vapur görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında deniz vapuruna binmek o işten ekmek yiyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında denizden vapurla geçmek rakiplerin her konuda fark atacağına, güveninin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir