AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni valiz görmek

Kahve falında yeni valiz görmek

Kahve falında yeni valiz görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, zenginlik elde edeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni valiz gördüyseniz:

  • Değişime direnmemelisiniz.

Kahve falında yeni valiz görmek mevki makam sahibi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta valiz görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin valizini taşımak güzel zamanlar geçireceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valiz kapatmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında içi boş valiz görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hasta ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzı açık valiz görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında valizi toplamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valizin içinde para görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir